MENU
Földelszállítás 5m3-15m3-25m3 teherautókkal Pincetömb kiemelés Alapásás Víz/Csatorna ásás Tereprendezés Medence ásás Földtükör kiemelés Árokásás/Rézsűszedés Keritésoszlop ásás Betondarálás/Bontás Fakivágás / Tuskózás / Gyökértelnítés Szemes & Ömlesztett anyagok szállítása

Szolgáltatások

Alapásás

Az alapásás az építkezések egyik legfontosabb munkafázisa. Egy rosszul kiásott alap sok bosszúságot okozhat a későbbiekben, ezért is nagyon fontos, hogy kellő szakértelemmel és körültekintéssel végezzük el.

Napjainkban a kézi ásás már nagyon ritka, helyette a gépi alapásást részesítjük előnyben. A megfelelő munkagépekkel gyorsabban és precízebben lehet előkészíteni az alapozást. Ezekre a földmunkákra általában nagyobb forgókotró gépeket használunk, 14 – 24 tonnáig gumikerekes vagy lánctalpas gépekkel végezzük a munkát. A kitermelt föld elszállítását is vállaljuk teherautóinkkal.

A legegyszerűbb és leggyakrabban használt alapozási szerkezet a sávalap. A sávalap ásásra 1,5-3,5 tonnás gumiláncos forgókotró munkagépeinket szoktuk küldeni. Ezek a földmunkagépek jobbra-balra törhető gémmel és tolólappal is rendelkeznek, ami biztosítja a szűk helyen történő munkavégzést is. Akár közvetlenül egy házalap melletti ásást is el tudnak végezni szigetelés javítása vagy cseréje céljából. 30-40-60 centiméter széles kanalakkal valamint rézsű kanállal küldjük a földmunkagépeket a helyszínre.