MENU

RÓLUNK

VÁLLALKOZÁSUNK

Tereprendezés, házalap, gépi földmunka?
Itt a partner, aki a munkát megoldja.

Ha unja már a kifogásokat és a pontatlan munkát, akkor megtalálta partnerét. Nagy tapasztalattal a hátunk mögött rövid határidővel, pontos és esztétikus munkát végzünk megfizethető áron.

Fő tevékenységi körünk az építőiparhoz kapcsolódó gépi földmunkák, ezen kívül minden olyan jellegű földmunka, amit építőipari gépek segítségével lehet elvégezni. Bobcatekkel és különböző földmunkagépekkel ásásokat, bontásokat, betondarálást, fakivágásokat vállalunk illetve a kitermelt föld, hulladék vagy bármilyen szemes, ömlesztett anyagok szállítását is elvégezzük billentős illetve tréler teherautóinkkal.

Munkáink elvégzéséhez minden szükséges előfeltétellel és követelménnyel tisztában vagyunk és jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy teljes körű szolgáltatásokat tudjunk nyújtani megrendelőink számára. Földmunkáink gyors, pontos és szakszerű elvégzését gyakorlott, megbízható és udvarias gépkezelőkkel és munkatársakkal garantáljuk.

Hiszünk abban, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél, ezért munkáinkat lelkiismeretesen és precízen végezzük, hogy legközelebb is minket válasszanak.

Szolgáltatásainkról bővebb információt a megfelelő menüpont alatt találnak. Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését vagy bármilyen kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken.

Több mint 4500
elégedett ügyfél