MENU
Fagyálló mészköveink/murváink útépítéshez Fagyálló mészköveink/murváink viacolor/térkő alá ágyazónak 2 5 murva: 2mm től 5mm es osztályzott szemcsenagyságig Fagyálló GABION kő támfal / sziklakert díszítéshez Sóder/Kavics/Mosott homok Földnedves betonok/CKT Föld/Fa alapú készitmények

Anyag forgalmazás

Fagyálló mészköveink/murváink útépítéshez

Az általunk forgalmazott fagyálló murvák, mészkő őrlemények, andezit és bazalt zúzalékok házalapok visszatöltésénél, utak alapzatánál használatosak. Ezeket az anyagokat osztályozva és ömlesztve értékesítjük és 5-10-15-25 vagy 30m3-es teherautóinkkal szállítjuk a helyszínre, ahol földmunkagépeink segítségével dolgozzuk be a kívánt munkafelületbe.
A különböző szemcseméretek tökéletesen biztosítják az anyagok maximális tömörödését a kellő szilárdságú alapok eléréséhez.
A durvább szemcseméretű anyagaink (150 – 300mm) az útalapok alsó rétegébe kerülnek melyet egy finomabb szemcseméretű réteg követ (20 – 140mm). Majd a felső kemény útburkolat ágyazójaként egy finom, szinte apró por szemcseméretű (0 – 20mm) anyag kerül.