MENU

Árak - Bobcat bérlés

Gépi földmunka budapest

A gépi földmunka árát telefonos egyeztetést követően tudjuk megállapítani, hiszen a földmunka elvégzésének díja több tényezőtől függ.

A földmunkagép bérlés ára függ az elvégzendő feladattól, a terepviszonyoktól illetve az elvégzendő földmunka időtartamától is.

Ásás esetén, legyen szó házalap, árok, csatorna vagy medence ásásról, befolyásolja az árat az ásandó terület nagysága, mennyire megközelíthető a terület, szükség van-e több munkagépre, mennyi időt vesz igénybe a folyamat.

Föld vagy ömlesztett anyag szállításánál is figyelembe kell vennünk a terepviszonyokat, kell-e igénybe venni más földmunkagépet a lerakodás utáni anyagmozgatáshoz.

Áraink minden költséget tartalmaznak, beleértve a gépkezelő munkabérét és a munkagépek oda-vissza szállítását. Nem kell számolnia egyéb, rejtett költségekkel.

Időtartammal kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy munkagépeink reggel 7:00 órától állnak az Önök rendelkezésére. Későbbi kezdésre is van lehetőség, de ebben az esetben is reggel 7:00 órától számítjuk a munkaórákat. Minden megkezdett órát egész óraként számlázunk.

Személyre szabott árajánlatért kérjük, keressen minket bizalommal a 06 20 417 3151  telefonszámon.

Több mint 4500
elégedett ügyfél