MENU

Szolgáltatások:
Gépi földmunka Budapest, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Sóskút, Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Biatorbágy, Páty, Telki, Budajenő, Budafok, Csepel


Tisztelt érdeklődők!

Cégünk fő tevékenységi köre az építőipar, azon belül a gépi földmunkák illetve minden olyan munkák elvégzése, amikhez építőipari gépek szükségesek. A munkákat rövid határidővel tudjuk vállalni. Fontosnak tartjuk a megbízhatóságot és a pontos, precíz munkavégzést.


A földmunkákat elsősorban bobcatekkel, gumiláncos és gumikerekes árokásókkal, forgó kotrókkal valamint kombinált kotró-rakodó gépekkel végezzük. A lent felsorolt földmunkák elvégzésében állunk rendelkezésükre:

-    Pincetömb kiemelés
-    Ásások: medence kiásás, alap illetve sávalap kiásás, vízcsatorna kiásás
-    Tereprendezés
-    Földtükör kiemelés
-    Rézsű, támfal kialakítása
-    Kerítésoszlop, villanyoszlop, fatelepítés
-    Betondarálás, bontási munkálatok
-    Tuskózás, gyökértelenítés

A földmunkák elvégzésén kívül vállalunk szállítást is 3m3 – 25m3-es teherautóinkkal.

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését illetve kérdése merült fel, írjon üzenetet az info@gepifoldmunkamost.hu e-mail címre vagy hívja a 06-20-417-3151 telefonszámot.

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és árajánlatunkat a weboldalon keresztül vagy a fent megadott elérhetőségek egyikén.

Gépi földmunka Budapest 1., 2., 3., 4.,
5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19.,
20., 21., 22., 23. kerület!

Amennyiben a kitermelt föld elszállítására van szüksége, bobcat munkagépekkel szűk helyeken is tudunk rakodni és a földet megfelelő méretű teherautóinkkal elszállítani.

Földelszállítás 3-5-15-25m3
teherautókkal

Pincetömb kiemelését mindenképpen bízza szakemberre és a megfelelő munkagépre. A pincetömbök és medencék ásását forgókotró munkagépekkel végezzük, melyek 1m – 2,4m szélességig, 2m – 5,5m ásási mélységig és 1,5–40 tonnáig érhetőek el nálunk.

Pincetömb kiemelés

Alapásás, árokásás kedvező árak!

Napjainkban a gépi alap ásást alkalmazzuk, hiszen rengeteg időt lehet vele spórolni. Alapok ásásához nagyobb forgókotró gépeket használunk, gumikerekes vagy lánctalpas gépekkel végezzük a munkát. A kitermelt föld elszállítását is vállaljuk.

Alap ásás

Gépparkunk lehetővé teszi, hogy csatornázáshoz, víz- és villanyvezeték fektetéséhez árkot ássunk 3 méter lenyúlási mélységgel.

Víz/ Csatorna ásás

Tereprendezés, alapásás, árokásás Törökbálint, Budaörs,
Budakeszi, Sóskút, Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós,
Biatorbágy, Páty, Telki, Budajenő, Budafok, Csepel

Tereprendezést vállalunk az építkezések kezdeti szakaszában vagy az építési munkák befejeztével, legyen szó kis családi házról vagy nagyméretű telekről.

Tereprendezés

Kisméretű munkagépeinkkel vállaljuk medencék, kerti tavak gyors és precíz ásását illetve a kitermelt föld elszállításában is tudunk segíteni.

Medence ásás

Tereprendezés, árokásás, alapásás Budapest 1., 2., 3., 4.,
5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19.,
20., 21., 22., 23. kerület!

Bobcat munkagépeinkkel vállaljuk kocsibeállók, útalapok kialakításához szükséges földtükör kiemelését.

Földtükör kiemelés

Igényeinek megfelelően kialakítjuk a megálmodott támfalat vagy rézsűt, árkok szedését is vállaljuk kisméretű munkagépeinkkel.

Árokásás/ Rézsűszedés

Alapásás, árokásás Budapest, Pest megye kedvező árak!

Legyen szó új kerítésről vagy a régi kerítés felújításáról, a telepítéshez szükséges gödröket gyorsan és precízen kiássuk. Kisméretű munkagépeink szűk helyen is hatékonyan dolgoznak.

Kerítés oszlop ásás

Munkagépeinkkel a bontás is gyorsan halad, a bontásból származó beton ledaráljuk és igény szerint a keletkezett sitt hulladékot elszállítjuk.

Betondarálás/ Bontás

Gépi földmunka, tereprendezés, alapásás, árokásás Törökbálint, Budaörs,
Budakeszi, Sóskút, Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós,
Biatorbágy, Páty, Telki, Budajenő, Budafok, Csepel

Tereprendezés során az esetleges fakivágást, a földben maradt tuskók kiszedését, gyökerek eltávolítását is vállaljuk.

Fakivágás/ Tuskózás/ Gyökértelenítés

Szemes és ömlesztett anyagok szállítását is vállaljuk. Bobcat munkagépekkel szűk helyeken is tudunk rakodni és az anyagot megfelelő méretű teherautóinkkal elszállítani.

Szemes & Ömlesztett anyagok szállítása