MENU

BLOG

tudnivalók

Tereprendezés bobcat-el? Bobcat bérlés és kölcsönzés Budapesten!

Keskeny vagy szűk kertekbe esetleg olyan nagyobb kertekbe, aminek a bejárata szűk nehézkes a földmunkagépek bejutása. Sem egy nagyobb földmunkagéppel sem egy teherautóval nem lehet bejutni a területre. Azonban a gépi földmunka még ebben az esetben is elvégezhető.

Bobcat földmunkagépek kis méretüknek köszönhetően a keskeny, szűk kertekben is elférnek, egy helyben képesek megfordulni így a tereprendezés bobcat-el is elvégezhető. A tereprendezés során feleslegessé vált kisebb betonépületeket vagy járdákat elbontja, a keletkező törmeléket, sittet konténerbe pakolja, földet kitermeli és behordja. Ez csak pár feladat, ami elvégezhető a tereprendezés bobcat-el szolgáltatásunk keretén belül. A talajt is elő lehet készíteni a füvesítésnek, hiszen a megfelelő tartozékkal a területet is felrotálja illetve a talajcseréhez a felső réteget is leszedi. Egyszerűbb ásásokat is elvégez, mint például árokásás öntözőberendezéshez vagy gödör ásása fa ültetéséhez.

Ha a tereprendezést bobcat-el szeretné elvégezni, válassza bobcat bérlés és kölcsönzés Budapesten szolgáltatásunkat. Bobcat bérlés és kölcsönzés Budapesten nemcsak a földmunkagép bérlését jelenti. Egy előzetes egyeztetést követően döntjük el pontosan melyik bobcat földmunkagépet és milyen tartozékokkal küldjük a helyszínre. Minden gépünkkel küldünk egy tapasztalt, megbízható és udvarias gépkezelő kollégát, aki a megrendelő kéréseinek megfelelően végzi el a kívánt földmunkát.