MENU

BLOG

tudnivalók

Mennyibe kerül a Bobcat bérlés Budapesten?

Mint arról már korábban is írtunk, a földmunkagépekkel történő munkavégzés sokkal hatékonyabb és kevésbé időigényes, mint a kézzel végzett földmunka. Ahhoz, hogy el tudjuk dönteni, szeretnénk-e Bobcat bérlést igénybe venni, ismernünk kell a földmunkagép bérlésének költségeit.

A bobcat bérlés ára függ az elvégzendő feladattól (például anyagmozgatáshoz vagy ásáshoz történik a bobcat bérlés) illetve az elvégzendő földmunka időtartamától.

Időtartammal kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy munkagépeink reggel 7:00 órától állnak az Önök rendelkezésére. Későbbi kezdésre is van lehetőség, de ebben az esetben is reggel 7:00 órától számítjuk a munkaórákat. Minden megkezdett órát egész óraként számlázunk.
Áraink minden költséget tartalmaznak, legyen szó a gépkezelő munkabéréről és a munkagépek oda-vissza szállításáról. Nem kell számolnia egyéb, rejtett költségekkel.

A feltüntetett árak nettó árak, vagyis az áfát NEM tartalmazzák és Budapest határától maximum 40 km távolságra értendők. Ennél nagyobb távolság esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Bobcat bérlés ára (anyagmozgatáshoz):
-    1-3 munkaóra között nettó 50.000 Ft
-    1-5 munkaóra között nettó 75.000 Ft
-    5-10 munkaóra között nettó 105.000 Ft

Gumiláncos kotró bérlés ára (gödör és alapásához):
-    1-3 munkaóra között nettó 55.000 Ft
-    1-5 munkaóra között nettó 80.000 Ft
-    5-10 munkaóra között nettó 110.000 Ft

Számlázás
Az alábbi számlázási lehetőségeink vannak:
-    27% áfa tartalmú számlázás (ebben az esetben a 27% áfa visszaigényelhető).
-    Fad fordított adózás: Ön mint megrendelő nettó összeget fizet nekünk és az áfát az állam felé mint vevő fizeti meg utólag.
-    Alanyi adómentes nettó számla: Ön nettó összeget fizet. Mivel a számla nem tartalmaz áfát, így az nem is igényelhető vissza. Viszont elszámolható költség számlaként illetve a Fundamenta vagy Lakástakarék elfogadja kiadás számlaként.