MENU

BLOG

tudnivalók

Bobcat bérlés Budapest

Gépparkunkban megtalálhatók a népszerű bobcat földmunkagépek. A bobcat egy márkanév, de annyira kedvelté váltak a földmunkagépek között, hogy mára már összeforrt a munkagép, rakodógép kategóriával. Egyszerűen mozgatható, tökéletesen alkalmazkodik a terepviszonyokhoz és hibátlanul elvégzi azokat a feladatokat, amikre tervezték őket. Nem véletlen, hogy a bobcat bérlés a legnépszerűbb szolgáltatásunk.


Miért érdemes élni a bobcat bérlés lehetőségével?
-    A bobcat bérlés rendkívül költséghatékony. Kétség kívül hatékonyabb a kézi munkavégzésnél és lényegesen olcsóbb, mint a nagyobb munkagépek. Mindezek mellett a tartozékok gyorsan cserélhetők így egy bobcat bérléssel helyettesíthető több, nagyobb földmunkagép bérlése.
-    A bobcat bérlés a megoldás, ha szélsőséges terepviszonyok között, meredek telkeken vagy szűk kocsibeállókon kell közlekedni.
-    Akkor is érdemes bobcat munkagépet bérelni, ha a munkaterület megközelíthetetlen, hiszen ezeket a kicsi földmunkagépeket daruval is be lehet emelni a más munkagépeknek elérhetetlen területekre.
-    A bobcat földmunkagépek kis helyen is elférnek, egy helyben képesek megfordulni. Javasoljuk a bobcat bérlést az olyan földmunkához, amit szűk helyeken, kis kertekben, födémen vagy pincében kell elvégezni.
-    A bobcat bérlés, a munkagép méretei ellenére, ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja, mint egy, vagy több, nagyobb földmunkagép bérlése. Ugyanannyi földet vagy anyagot képes megmozgatni, mint egy nagy munkagép, amikor például építőanyag mozgatásáról van szó.
-    Bobcat bérlés a megoldás abban az esetben is, amikor kis réteget (akár 5cm) kell leszedni a talajból, hiszen a nagyobb munkagépek ennél csak lényegesen nagyobb réteget tudnak leszedni.

Milyen földmunkákat tud elvégezni bobcat bérléssel?
-    Építőanyag mozgatása gyorsabb és biztonságosabb, mint a kézi mozgatás. Bizonyos építési területeken a targonca nem képes közlekedni, ilyenkor éljen a bobcat bérlés szolgáltatásunkkal.
-    Tereprendezésre is jó választás a bobcat bérlés. Kisebb kertekbe vagy szűkebb helyeken könnyebben és egyszerűbben el tudja végezni a feladatot, mint nagyobb társai.
-    Sitthordás, konténer megpakolása, föld behordása és kitermelése. Mint azt már korábban is említettük, bizonyos esetekben a nagyobb munkagépek képtelen ellátni ezeket a feladatokat, ilyenkor a bobcat bérlés megoldja a problémát.
-    Bobcat bérléssel elő tudja készíteni a talajt gyepszőnyegnek vagy füvesítésnek, hiszen a megfelelő tartozékkal a területet fel is rotálja.
-    A friss beton talicskázása nem egyszerű feladat. Bizonyos bobcat fölmunkagépek a kikevert betont egyből a helyszínre is tudják vinni.
-    Bobcat bérlés egyszerűsíti a kisebb területeken elvégzendő ásási feladatokat is. Szűk helyen sávalap ásás, árokásás csatornához vagy öntözőrendszerhez, gödör ásása fa ültetéshez vagy karóknak, ezekben a bobcat bérlés a segítségére lesz.
-    Kisebb betonozott épületek, melléképületek, aszfalt bontását is megkönnyíti a bobcat bérlés.
-    Amennyiben a bobcat földmunkagép hólapáttal is fel van szerelve, bobcat bérléssel még a havat is könnyedén eltolhatja.

Mire számíthat tőlünk, ha a bobcat bérlés szolgáltatásunkat választja?
A bobcat bérlés folyamatának első lépése egy telefonos egyeztetés, amikor is megbeszéljük pontosan milyen földmunkáról van szó, mekkora területről. Amennyiben szükséges kérheti ingyenes helyszíni felmérésünket is. Az egyeztetés alapján döntjük el pontosan melyik bobcat földmunkagépet küldjük és milyen tartozékokkal.

A bobcat bérlés szolgáltatásunk nem csak a földmunkagép bérlését jelenti. Minden gépünkkel küldünk egy tapasztalt, megbízható és udvarias gépkezelő kollégát, aki a megrendelő kéréseinek megfelelően végzi el a kívánt földmunkát. Gépkezelőink bérét is tartalmazza a bobcat bérlés díja.

Fontos számunkra az elégedett ügyfél. Bobcat bérlés során számíthat arra, hogy precízen és lelkiismeretesen végezzük el a feladatot. Mi minden nehézségben egy megoldandó feladatot, új kihívást látunk, rugalmas hozzáállásunknak köszönhetően minden problémára találunk megoldást.